Az Ügyfélchat egyszerűen és percek alatt telepithető bármely weboldalra. Legyen az bérelt webshop vagy egyénileg fejlesztett weblap az Ügyfélchat 99.99%, hogy telepithető.

Az alábbi képen összegyüjtöttünk néhány ismertebb web tartalomkezelő alkalmazást de ha nem találja a képen a sajátját akkor sincs gond mert az Ügyfélchat használatához egyetlen Javascript kódot kell elhelyeznie a weblap láblécében (vagy akár a fejlécben) és máris megjelenik a chat ablak az oldalán. Amennyiben nincs hozzáférése a láb illetve fejléchez akkor is van megoldás, kérjük irjon nekünk ilyen esetben.

installationCMS

Az Ügyfélchat telepitésének menete.

Amennyiben már van aktiv Ügyfélchat fiókja akkor pár perc és már használhatja is. A következők a teendők:

Töltse le az Ügyfélchat szoftvert Windows számitógépre Letöltés page.

Letöltés után tömöritse ki a file tartalmát és a setup.exe fájlt dupla kattintással telepitse. Telepités után inditsa el a szoftvert és lépjen be az emailben elküldött adatokkal (fióknév, operátor, jelszó).

Ezekután már csak egyetlen Javascript kódot kell elhelyeznie weblapjába. Ez a művelet pár percbe telik csak. Szükséges hozzá, hogy be tudjon lépni weblapja tartalomkezelőjébe. Amennyiben nincs hozzáférése, keresse fel webszerkesztőjüket.

Ezt a scriptet tegye be a weblapja láblécébe közvetlen a záró body tag elé:

Amint ez a script bent van a weblapban, a chat ikon megjelenik a látogatók előtt és miután belépett a fiókba látni fogja őket és chatelhet velük.
Itt a script:

<!-- Ügyfélchat script kezdése -->
<script type="text/javascript"
src="http://promptchat.org/PC40/MasterServer/Public/ScriptProvider.php">
</script>
<!--Ügyfélchat script vége→

 

FONTOS: Ha Https domaint használ akkor tegye a http után az “s” betüt, ily módon: https://promptchat.org/PC40/M……….