Építsd a saját márkád és hozz létre új bevételi forrásokat a saját elő chat szolgáltatásod eladásával az ügyfélkörödnek! … Kevesebb, mint egy hét alatt…

Az Ügyfélchat chat szerverrel elkezdhetsz egy online chat szolgáltatást a saját márkaneved alatt és eladhatsz korlátlan mennyiségű elő chat szoftvert KORLÁTLAN számú vevőnek! Praktikusan a chat szerver tulajdonos, kap egy kész szoftver üzletet – ez egy tökéletes megoldás mellyel azonnal elkezdhetsz értékesiteni. A rendkívül alapos szoftver tartalom kezelő alkalmazással “márkásíthatod” a szoftvert – törölj el minden Ügyfélchat-re utaló jelet és változtass meg minden szöveget vagy képet a termékben.
Sőt, adunk neked egy ingyenes API kulcsot mellyel automatikusan a weblapodon keresztül gyüjtheted ügyfeleid.

Miért ez az egyetlen igazán komplett chat szerver a piacon?

Nem korlátozzuk hány vásárlónak adsz el elő chat szolgáltatást. A Cloud és saját chat szerverek is korlátlanok. A vevőidet a saját vásárló menedzsment konzollal kezeled.
Mindent logót, linket és még Szoftver Licenc Megállapodást is, melyeket a vevőid elfogadnak amint telepítik a chat klienst. A szoftver a te márkád alatt fut, a te képeiddel és céginformációddal. Semmi nem utal az Ügyfélchatre.
Bérelheted a saját márkás szervert tőlünk havi fizetéses csomag alapján, vagy tárold a chat tárhely szervert a saját VPS vagy dedikált szervereden.

Kiknek ajánljuk?

100+ chat szoftvert szolgáltató nemzetközi cég, Contact Center, e-kereskedelmi platform használja az Ügyfélchat chat szervert.

Web fejlesztő & Web hoszting cégek

Mint web dizájner vagy tárhely szolgáltató, szükséged van valamire ami differenciálja a szolgáltatásaidat a versenytársaktól. Árulhatsz akciós elő chat szoftver szolgáltatást & valós idejű weblap látogató követést, hogy növeld az árrésed a weblap/tárhely ajánlataidon.

Online marketing ügynökségeknek

Az Ügyfélchat saját márkás szervere rengeteg funkcióval van ellátva amelyek segítik mérni és növelni az online reklámozás és marketing kampányok hatékonyságát. Előchat banner reklámozás, integráció PPC adwords-el, valós idejű kampány követés és részletes jelentések segítik a marketing ügynökségeket.

Mobil applikáció fejlesztőknek

Az elő chat telefonos app elérhetősége rohamosan növekszik és nem titok miért! Integráltuk az Ügyfélchat elő chat platformot számos mobil applikációban, applikáción belüli valós idejű chat szolgáltatást nyújtva. Példaként keress rá a Fliber-re az App Boltban.

Értékesitő Call Centerek

Potenciális ügyfélszerzés élő chaten keresztül egy szolgáltatás amelyet mi magunk is igénybe veszünk a kihelyezett elő chat/webtitkár szolgáltatáson keresztül. Rendkívül könnyű potenciális vásárlókat felszedni egy weboldalról. Azok a potenciális ügyfél szerző cégek akik felismerik ezt, kifejleszthetik a rendszert saját márkájuk alatt.

Szoftver fejlesztő kollegáknak

Élő chat szerverünket számos E-kereskedelmi platformra fejlesztettük és integráltuk harmadik felek szoftvereivel. Megcsinálhatjuk neked is. Sőt, te is megcsinálhatod magadnak. A szerver mellék forráskódja PHP/MySQL/Javascript-ben lett kódolva és a chat kliensünk Microsoft .Net alapú C sharp-ban.

Vállalkozók

Nem sok üzleti lehetőség van online mindössze 60 ezer Ft-os havi költséggel. Ennek ellenére az Ügyfélchat ezek közé tartozik! (Mi még nem találkoztunk más ajánlattal mely márkás szoftver vállalkozást nyújtana bárkinek mindössze 60 ezer Ft / hóért? Te igen?)

Az ügyfél menedzsment panellel komplett irányítást gyakorolhatsz az ügyfeleid fölött

A saját tárhelyen lévő chat szerver sehol sincs összekötve a mi rendszerünkkel. A szerver oldali forráskód szavadon elérhető minden telepítésnél, hogy így adhass hozzá/integrálhass további funkciókat. Néhány alap funkció:

saját chat márka

Saját márka

Legyen saját szoftvered és mobil chat applikációd az egyszerűen használható szoftver tartalom kezelő segítségével. Mindenre rárakhatod a márkád; a logód, a linkjeid, a szoftver licenc megállapodást beleértve.
PayPal integráció

Fizetés & Számlázás

Határozd meg az árát a chat szolgáltatásnak domainenként és/vagy chat operátorként és még automatizálhatod a fizetést is a PayPal integrációs plugin segitségével.
chat funkciók

Ajánlj különböző tudású csomagokat

Te kezeled a funkciókat amiket nyújtasz a chat szolgáltatás csomagokban. Adj hozzá vagy törölj el funkciókat az árazási stratégiád alapján – még ingyenes csomagot is nyújthatsz ha akarsz.
forgalomfigyelés

Ügyfélkezelő admin panel

Kezeld a létező ügyfeleidet, időkereteket, chat operátor hozzáférést, domain hozzáadást és törlést, teljes hozzáféréssel a fiók használat követésével.
online fiók generátor

Online chat fiók generátor

Készíts online chat fiókot generáló űrlapokat és rakd ezeket egy IFrame-be a saját és partnere(i)d weboldalára. Hagyd a weblap forgalmadnak értékesiteni. Nyújts ingyenes próbaverziót is.
beépitett affiliate tracking

Viszonteladókat kezelő admin panel

A ügyfél menedzsment felület lehetővé teszi neked, hogy készíts (nem adminisztratív) felület hozzáférést a viszonteladóidnak és partnereidnek, hogy így készítsenek és kezeljék a saját ügyfeleik felhasználóit.
beépitett autoresponder

Autómata Email küldő

A beépített email válaszküldő automatikus emaileket küld az új felhasználóknak a feliratkozási folyamat során. Az email tartalmát és témáját megszerkesztheted a HTML szerkesztővel.
beépitett mail server

Integrált EMail server

A levelező szerver saját SMTP adatokat használ rendszerüzeneteket és chat társalgások emailben való elküldésére. Ez is saját márkát használ.
live chat call centereknek

Chat Center Integráció

Az ügyfél kezelői felület teljesen integrált a Chat Center rendszerrel. Hozzáadhatsz bármelyik chat fiókot egy chat center fiókhoz (kihelyezett chat szolgáltatóknak) egy kattintással.
Árlista

Az Ügyfélchat chat szerver és a Chat Center rendszer bérelhető havi fizetéssel vagy futtatható saját szerveren

Mindkét opciónak ugyanazok a jellemzői, prémium ügyfélszolgálat, folyamatos szoftver karbantartás stb...

Árlista

IGEN! használhatsz saját márkát.

Több száz funkció

Add el a saját márkás elő chat szoftveredet a vevőidnek. Mint chat szerver tulajdonos, egy teljes eszköztárat kapsz amivel módosíthatod a chat szoftvert kedved és dizájnod szerint. Kezelheted ügyfeleid felhasználóit. Ha extra nyelvre van szükséged egyszerűen add hozzá a beépített fordító modul segítségével.

Személyreszabható chat csomagokat

A webes ügyfél kezelő konzolon keresztül módosíthatod a szoftver csomagokat – kapcsolj ki és be funkciókat, kezelj domaineket, az egy felhasználó által egyszerre használható chat operátorok számát, stb… a csomagok alapján. PayPal integrációs plugin is elérhető.

Viszonteladók és partnerek

Az integrált viszonteladó/partner kezelő rendszer lehetővé teszi, hogy korlátlan számú viszonteladó és online partner árusítsa a chat szoftver szolgáltatásod. Az egész folyamat automatikus és mindig te irányítod az egészet, aszerint hogyan állítod be a partnerek kiváltságait.
Mint chat szerver tulajdonos, legyen az bérelt szerver vagy saját tárhelyre telepitett szerver- a vásárlóid a tieid maradnak. Csak neked van hozzáférésed az ügyfél adatbázishoz és akárki mással akivel megosztod az adataidat. Speciális adatbázis kódolást tudunk ajánlani.Árak

Milyen előnyökhöz jut a cégem ennek a szoftvernek a megvásárlásával?

 • A chat szoftver használható a saját weblapjaidon.
 • Integrálható saját szoftver/szolgáltatásoddal.
 • Ingyen ajándékként adható vagy pénzért mint extra szolgáltatás.
 • Feltöltheted a saját márkád alatt a Google PlayStore és App Store-ba.
 • Nyújtsd kihelyezett chat szolgáltatást az ügyfeleidnek. Te biztosítasz elő chat szolgáltatást az ügyfelek weboldalán egy összegért.
 • Márkásíthatod a saját logóddal & linkekkel
 • Feltölthető szoftver adatbázisokba
 • Feltölthető fizetett tagsági oldalakra
 • Indítsd el a saját partnerprogramodat ezzel a termékkel
 • A lényeg, hogy fejlesztés nélkül piacra dobhatod a saját élő chat szoftver üzleted mely nyereséges szolgáltatás lehet akár egy hónapon belül.

Miből áll a rendszer?

Egy teljes chat szoftver rendszer az alábbiakból áll: chat szerver szoftver, ügyfél menedzsment konzol, Windows chat kliens, web alapú chat kliens, android chat kliens mobil applikáció és iOS chat kliens mobil applikáció.

Chat Server Software

Chat Szerver Szoftver

Ez egy PHP/MySQL chat szerver szoftver kérés szerint nyitott forráskóddal. Ez egy mester szerver ami alá végtelen mennyiségű chat szervert adhatsz hozzá a jövőben, terheléstől függően.
Ügyfél menedzsment konzol

Ügyfél menedzsment konzol

Az ügyfél menedzsment konzolon keresztül menedzselheted a chat szervert és adatbázisokat. Hozzátartozik még egy viszonteladó/partner kezelő, automatikus válaszküldő és a vevőket csoportokba kategorizálhatod.
Windows Chat kliens szoftver

Windows Chat Kliens Szoftver

Az ügyfeleid telepíteni fogják ezt a Windows szoftvert és bejelentkeznek a saját chat fiókjukba. Ez a szoftver kimondottan a te márkádra van összeállítva és csatlakozik a szerveredhez.
Böngésző alapú Chat Kliens

Böngésző alapú Chat Kliens

Az ügyfeleid tudnak csatlakozni chat fiókjukhoz egy opcionális böngésző alapú chat kliensen keresztül. (Ideális Mac és Linuxot használóknak).
Android Mobile App

Android chat mobil alkalmazás

Ügyfelek tudnak Android készülékeken is belépni fiókjukba. Kiadhatod a mobil app-ot a saját márkáddal, mint fejlesztő. Szükséged lesz egy Google Fejlesztői fiókra.
iOS Iphone chat mobil alkalmazás

iOS iPhone Chat mobil alkalmazás

Ügyfelek tudnak iOS Iphone és Ipad készülékeken is belépni fiókjukba. Kiadhatod a mobil app-ot a saját márkáddal, mint fejlesztő. Szükséged lesz egy Apple Fejlesztői fiókra.

Béreljem a chat szervert vagy vegyek egy szerver licenszet és hosztingoljam én?

Béreld a Havi fizetős csomagot vagy Vedd meg a Saját licenszed

Választhatod a Fizess Havonta lízingelt szervert ami az Amazon Webservicestől bérelt Adatközpontukban lesz tárolva Európában, máskülönben megveheted a rendszert és saját szerveren tárolhatod. A harmadik lehetőség, ha megveszed a rendszert és velünk kötsz tárhely szerződést kihasználva az optimalizált szervereinket, ingyenes mentéseket és garantált alacsony árainkat!

 • Az előnye a Fizess Havonta bérelt szervernek, hogy akár 60,000 Ft-os kezdőtőkével kezdhetsz egy új szolgáltatást és nem kell aggódnod a technikai dolgokért.
 • Az előnye a Saját szerver licensznek, hogy hozzáférést nyersz a server általi forráskódhoz és saját környezetedben tárolhatod a chat szervert.
 • Az előnye a nálunk hosztingolt Megvásárolt Saját Szerver Licensznek, hogy garantált az alacsony hoszting költség, ingyenesek a mentések & 99.9% elérhetőséget biztositunk.
A rendszer a domain vagy aldomaineden fut és hordozza a márkádat. A domained/aldomained egy IP címre kell mutasson a szerverfarmunkon ahol felállítjuk a szervered. Kapni fogsz egy chat kliens szoftvert a saját márkáddal és belépési adatokat az ügyfél kezelési konzolra. Összes funkció elérhető és jár mellé az első 200 ügyfél felhasználó is. A kapacitás növeléséhez egyszerűen vegyél egy másik chat szervert. A Saját Licenced bármikor megveheted egy későbbi időpontban és átviheted a szervered ahova szeretnéd, és csak annyit kell tenned, hogy rámutatsz az új helyszínre. Nincsenek rejtett költségek. A csomaghoz hozzátartozik egy online chat fiók generátor, technikai segítség és képzés. Ideális választás kisvállalkozásoknak aki be terveznek lépni az elő chat szolgáltatás piacra egy komplett saját márkás SAAS megoldással.

Amikor megveszed a Saját Szerver Licencet kapni fogsz egy korlátlan élő chat hoszting szervert mely tartalmaz minden funkciót amit olvashattál ezen a weblapon (kivéve a Chat Center Rendszert, ami egy extra plugin szoftver amit hozzáadhatsz a jövőben bármikor). Szabadon integrálhatod a saját platformjaiddal és fájljaiddal a szervereden. Opcionális szoftver frissítések darabja 50$-os áron vannak és általában évente kétszer frissítünk (Nem kötelező megvenned az összes frissítést). A szerver mellék forráskódot plusz költség nélkül használhatod és telepítheted a szervert bármilyen VPS vagy dedikált szerverre amely eléri a minimális Hardver/Szoftver követelményt. Nem lesz semmilyen nyom ami az Ügyfélchat rendszereihez vezetne. A Saját licenc természetéből fakadóan tartalmazza a chat kliens szoftvert a saját márkáddal, logóddal, linkjeiddel és SW Licenc Megállapodással. Ideális cégeknek akiknek házon belüli rendszergazda tehetségük van. Egyszeri költség. Szoftver módosítási szolgáltatást tudunk nyújtani projekt alapon, így ha szükséged lesz plusz funkciókra vagy integrálni akarod harmadik felek rendszereivel, elküldheted nekünk a specifikációkat és küldünk egy ajánlatot a projekthez szükséges fejlesztési órák számával.
Amikor megveszed az egyszeri dijas szerver licencet, te leszel a chat szerver rendszer tulajdonosa. Mi csak tárhely szolgáltatást nyújtunk ahol bérelhetsz helyet az egyik vagy mindkettő Adatközpontunkban Európában vagy Észak Amerikában. Ha nálunk tárolod a szervered, jelentősen alacsonyabb lesz a havi tárhely számlád ennek ellenére még mindig lesz teljes hozzáférésed a szerveredhez, beleértve az adatbázisokat és a chat szerver forráskódot. A szervereink ráadásul teljesen optimalizáltak az Ügyfélhat chat szerver rendszer üzemelésére és a tárhely csomagba beletartozik az ingyenes biztonsági mentés opciója, így sosem fogod elveszteni az adataidat. Természetesen bármikor elköltöztetheted a szervered máshova is. Ideális cégeknek akiknek nincs házon belüli rendszergazdájuk.

Hardver & Szoftver Követelmények

Minimum HW & Sw Követelmények amikor saját szerveren fut az Ügyfélchat

Lehet VPS vagy dedikált Szerver -> Linux vagy Windows Server operációs rendszerrel (Ha Linux akkor CentOS6 a legjobb) Min. 2GB RAM, 50GB HDD, Dual Processor.

 • Apache 2 -> A .htaccess file-ok legyenek engedélyezve. ->
  – mod_rewrite legyen elérhető. -> Ha lehetséges akkor az Apache 2 be legyen konfigurálva oly módon hogy MPM mode workers módban fusson. ->
  – a TCP kapcsolat maradjon élesben 15 másodpercig.
 • PHP5-> Apache úgy legyen bekonfigurálva, hogy felismerje a php scripteket és .ph5 file-okat.->
  – A következő php modulokra van szükség: mbstring, mcrypt, mysql, mysqli, zlib
 • MySQL 5

Amennyiben a szerver dedikálva van a chat szerver futtatására akkor kb. 250 közepes forgalmú weblapot tud kiszolgálni. (kb. 3,000 látogató másodpercenként)

Ha a havi bérelt chat szervert vásárolod akkor nincs szükség semmi hardver ill. szoftverre mert a Szerver kezelőfelülete böngészőben elérhető.

Csak egy internet kapcsolat szükséges

A 3. opció amikor saját szerver licensze van és a mi tárhelyünket használja.

Választhat Európai vagy Amerikai tárhelyet. Ez esetben a technikai hátteret mi biztositjuk és Ön jó kezekben van.

Tekintse meg az árakat

Nincsenek rejtett költségek

Szoftverek elérhetők havi bérletben illetve egyszeri dijért!

Tekintse meg az árakat

Van kérdése?